Uw hond wordt door mij opgehaald en als alle honden in de bus zitten ga ik naar het bos in Bennekom of naar de Ginkelse heide of de Sijsselt in Ede. Voor de honden is deze afwisseling ook erg leuk. Dit zijn namelijk allemaal speciale hondenlosloopgebieden waar de honden lekker samen kunnen rennen en ravotten. Er gaan maximaal 8 honden per wandeling mee, zodat ik goed het overzicht hou over de groep.

Na een wandeling van een uur gaan ze weer in de bus en worden ze weer thuis gebracht. De honden worden dus 2 a 3 uur vermaakt voordat ze weer thuis zijn, en dan zijn ze meestal lekker moe.

De bus is speciaal ingericht voor het vervoer van uw hond. De laadruimte is verdeeld in 2 compartimenten. Er zitten dus maximaal 4 honden per compartiment. Verder is de ruimte voorzien van een extra ventilator zodat er altijd voldoende frisse lucht aanwezig is.

Denkt u dat uw hond ook graag met de “Hondenexpress” mee wilt, dan kunt u met mij contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. Ook kan er een afspraak gemaakt worden om eens vrijblijvend met uw hond mee te wandelen zodat u kunt zien hoe leuk het voor uw hond is.

Copyright at MSK webdesign© 2005